Consultancy

Foodcurators werkt in opdracht voor foodgerelateerde bedrijven en instellingen. We adviseren grote voedselproducenten en zijn als gastdocenten verbonden aan academies. We initiëren eigen projecten en werken voor verschillende commerciële sectoren. Onze klanten variëren van culturele/maatschappelijke instellingen tot marktleiders in de Europese voedingsmiddelenindustrie.
designlab-70-Edit_web
Consultancy

Begeleiden jonge ontwerpers Made in Knoal

Wat kun je met aardappel, hennep en saffraan ontwerpen? In het project Made in Knoal van het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK Groningen) gaan zes »

BEYOND_FOOD_AND_DESIGN_2015_KVRANCKEN_3834
Consultancy

Mentor Aquafarming – Beyond Food and Design

  Hoe geeft voedsel vorm aan ons leven en de stad? Beyond Food and Design verkent dit onderwerp in 4 topics: Mining Water, Magic Mushrooms, »

TREND2
Consultancy

Trendforecasting en visie op voedselindustrie

Foodcurators werkt in opdracht voor nationale en internationale marktleiders in de voedingsmiddelenindustrie. Voor deze klanten analyseren wij foodtrends, bedenken wij nieuwe foodconcepten en ontwikkelen wij »

foto: Annabel Storm
Consultancy

Gastdocenten

Foodcurators is als gastdocent verbonden aan Design Academy Eindhoven. Wij hebben studenten begeleid in verschillende studieprogramma’s zoals Food/Nonfood, Public Space en Master Social Design. Daarnaast »

BIO4
Consultancy

Mentors knowing food

Foodcurators is mentor van het thema Knowing Food als onderdeel van BIO50, de 50-jarige designbiënnale in Ljubljana, Slovenië. Gastcurators Jan Boelen gooit het roer om »

foto
Consultancy

Workshop Designing Scarcity

1 euro verschaft je meer voedsel dan je op kunt! Op 17 mei volgden 10 studenten Master Social Design (Design Academy Eindhoven) een workshop over »