Op locatie

Foodcurators benadert eten op innovatieve wijze. We hebben ruime kennis van producten, bereidingen en logistieke aspecten van voedsel. Hiermee hebben we de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd met koken op locatie. Wij verzorgen geen catering, maar bedenken wel nieuwe smaken, texturen en innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie.
DAE_Milaan_160415_6037
Op locatie

Secret Dinner #EatShitDAE

  Tijdens de expositie EAT SHIT waren de gerechten uit de Infinite Sausage Machines ook te proeven voor bezoekers en gasten. Uit de ene machine werden »

IMP4
Op locatie

Impressie Foodcurators op locatie

Foodcurators-catering werkt vanuit een innovatief totaalconcept waarbij smaakvolle gerechten, onderscheidende presentatie, sfeer en service samen komen. Wij zijn een hybride groep professionals met zowel culinaire »

AMDAE2
Op locatie

Receptie DAE

Design Academy Eindhoven nam afscheid van haar directrice. Foodcurators verzorgde de catering op geheel eigen wijze. Met onder meer een vloeibaar herbarium en een verweven »

S-0067
Op locatie

Verweven plaatgebak

Verweven plaatgebak is een grondplan om verschillende conserven te verwerken in een plaat. De plaat wordt opgespoten met concentraten van verschillende producten waardoor een verweven »